Aankondiging partnerschap: The Photographer's Ephemeris sluit zich aan bij Nature First

Nature First Photography is verheugd om onze nieuwste samenwerking op Bronze Level met The Photographer's Ephemeris aan te kondigen en te verwelkomen.

Toegewijd om de Nature First te promoten principes voor verantwoorde natuurfotografie zal deze opwindende nieuwe alliantie met The Photo Ephemeris niet alleen het bewustzijn van, maar ook de toepassing en praktijk van onze organisaties vergroten missie en waarden Wereldwijd.

Photo Ephemeris is een toonaangevende applicatie voor professionele en amateurfotografen in meer dan 220 landen over de hele wereld die natuurlijke verlichting willen gebruiken voor fotografie. Photo Ephemeris is beschikbaar op iOS en als browsergebaseerde webtoepassing en is sinds de lancering in 2009 door honderdduizenden fotografen gebruikt.

Van de website: De efemeride van de fotograaf® helpt professionele en hobbyfotografen sinds 2009 bij het plannen en uitvoeren van geweldige foto's bij natuurlijk licht. Photo Ephemeris is beschikbaar voor zowel desktop- als mobiele apparaten en biedt een toolset voor elke fotograaf die met natuurlijk licht werkt. Buiten ons kerndistrict van landschaps- en architectuurfotografen, wordt Photo Ephemeris gebruikt door videografen, cinematografen, archeologen, architectenbureaus, ongevallenonderzoekers, wetshandhavers en meer. 

Bovendien zullen de komende weken links naar de Nature First Photography-principes worden toegevoegd aan Photo Ephemeris Web. 

Volg deze link om meer te lezen en te leren over dit nieuwe partnerschap en Photo Ephemeris https://photoephemeris.com/articles/nature-first-photography

nl_NLNederlands